Studiile științifice

Cercetare externa

Eficacitatea ingredientelor produselor cosmetice și tratamentele sunt dependente în principal de cât de bine și cât de adânc pot pătrunde substanțele în straturile active, acest lucru depinzand de asemenea de modul în care acestea sunt aplicate asupra pielii.

Rezultatele:

  • in termen de 2 minute, ingredientele active pătrund straturile profunde ale pielii!
  • în straturile profunde ale epidermei este format un rezervor de ingrediente active!
  • În funcție de nivelurile de presiune de oxigen alese, produsele active penetrează pielea rapid.

Pentru a obține o revizuire competenta a sistemului de oxigen sub presiune Nora Bode, Institutului Fraunhofer pentru Stiinte Biomedicale de renume internațional i s-a cerut să realizeze un studiu. Institutul are o reputație în întreaga lume pentru independența și oameni de știință cu înaltă calificare.Au fost luate probe de piele umană de la chirurgie plastica pentru a forma un model de piele.

Aceste mostre de piele umană sunt, cea mai bună dovadă de eficiență și fac testarea pe animale inutila. Aceste mostre de piele au fost folosite pentru a testa științific eficiența injectiei Nora BODE (jet sub presiune), cu ajutorul unui spectroscop infrarosu – testul Permaskin.

OXYjet® O2

Studiile științifice: cercetare externa

Acesta este cel mai recent studiu, independent de sistemul de OXYjet.

Acesta a fost realizat în departamentul dermatologic al celebrei Universității din Exeter, în Spitalul Royal Cornwall în Truro, Marea Britanie, și finalizat în noiembrie 2007. Având în vedere situația unui numar tot mai mare de pacienti care dezvolta cancer de piele, oamenii de stiinta au cautat cel mai bun sistem pentru a îmbunătăți tratamentul carcinomului bazocelular în ceea ce privește adâncimea de penetrare a de un anumit medicament.

Tratamentul a fost o comparație de iradiere tradiționala și prin OXYjet a unui medicament fluorescent pentru a trata carcinomul. În metoda tradițională de tratament, pacienții au trebuit să aștepte mai multe

ore de la punerea în aplicare a acestei substanțe înainte de a fi pătruns în straturile profunde ale pielii, și prin urmare, înainte de a putea iniția măsuri suplimentare de tratament.

Graficul prezinta compararea penetrarii cu metoda tradițională și cu utilizarea de OXYjet. O cantitate mai  mult decat dubla de substanta fluorescenta a pătruns straturile cele mai profunde în cel mai scurt timp.

Acest lucru a constituit o îmbunătățire semnificativă a tratamentului pentru o capacitate de penetrare mai rapidă și mai profundă.

Studiile științifice: Test cutanat Ceramide CONTROL

După cum s-a menționat în introducere, preparatele speciale cosmetice ajung  în cele mai profunde straturi ale pielii prin spațiile naturale ale celulelor epidermice (matrice organică).Este deosebit de important să se stabilească dacă matricea organică poate fi îmbunătățită prin tratamente OXYjet.

Alcatuirea matricei organice este de o importanță crucială pentru stabilitatea, elasticitatea și rezistența țesutului cutanat. O regulă de bază se aplică aici: Mai mult, mai bine.

În acest scop, cercetarea NORA BODE dezvoltat CONTROL ceramide -test de piele, care cu ajutorul unui microscop face bioMatrixul pielii sa devina vizibil:

Se arată, că după primul tratament cu injecție cu oxigen sub presiune, BioMatrixul pielii este îmbunătățit.

Daca  rezultatul obținut după tratamentul inițial poate fi menținut sau chiar îmbunătățit prin tratamente si ingrijire de specialitate, se va reflecta în mare măsură  aspectul general al pielii. Liniile fine sunt reduse și, în general, pielea apare mai fina si mai proaspata.

CONTROL Ceramide – testul de piele este realizată în laboratorul  NORA BODE în scopuri de cercetare și optimizarea formulării cosmetice.